Bankovní účty

s bankovni ucty
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)

Vydavatel: Dominik Mervart
Verze: 4.0
Velikost: 6.91MB
Licence: Freeware

uloz

Správa textových bankovních výpisů

Bankovní účty jsou aplikací, která slouží k efektivní správě bankovních účtů. Umožňuje dovoz a evidenci bankovních výpisů a transakcí, export dat před HTML a CSV a další činnosti.

Funkce aplikace: evidence bankovních účtů, dovoz textových výpisů stažených ze systému internetového bankovnictví, vyhledávání, cezení a editace výpisů a jednotlivých transakcí, eventualita formulovat typy transakcí a přiřadit je ke transakcím, export dat před HTML a CSV souboru, statistické oznámení – aktuální saldo v účtu, naděje příjmů a výdajů.

Vlastnosti aplikace: bezpečné uložení dat (šifrování, ratifikace přístupu jen v zadání hesla), je multiplatformní (nezávislá v operačním systému), appko se nemusí instalovat, nevyžaduje žádnou dodatečnou konfiguraci systému, složku s appkou je možné libovolně přemisťovat v počítače i mezi počítači.

V současné době je podporován dovoz výpisů z těchto bank: Komerční banka – formát KB Best – OKM, Česká spořitelna – formát CSV a formát Transakční dějiny CSV, ČSOB – formát Transakční dějiny TXT, mBank – formát CSV.

Výhody appko oproti online systémům internetového bankovnictví: řízení větší měrou bankovních účtů v jednom místě, neomezená dny archivace transakcí – banky archivují transakce jen v omezenou dobu (často jen několik měsíců), eventualita vyhledávání a cezení výpisů a transakcí mimo různých údajů, export před dalších formátů, statistické informace, přehledy.

Změny ve verzi 4.0: opraven dovoz formátu CSV souboru banky Air Bank (srpen 2019)