AVG AntiVirus FREE

AVG AntiVirus FREE
4.6 out of 5 stars (4,6 / 5)

Vydavatel: AVG Technologies CZ, s.r.o.
Verze: 2019
Velikost: 262.3kB
Licence: Freeware

uloz

Kvalitní a bezplatná antivirová ochrana

AVG AntiVirus FREE je jinak součástí paketu AVG Protection FREE. Jednoduchého anti-malware balíčku, jenž vás ochrání bez mez v všech vašich zařízeních včetně Windows či Mac PC a mobilních telefonů a tabletů s Androidem.

Aplikace AVG AntiVirus FREE je nejobsáhlejší bezplatné bezpečnostní řešení, jaké kdy společnost AVG vytvořila. Obsahuje řadu zabezpečovacích prvků, které jsou obvykle k dispozici jen u placených produktů. A to zdaleka není všechno.

Aplikace AVG AntiVirus FREE ale umí o hodně více, dříve než jen vyhledávat viry v počítači a likvidovat je. Poslání „AVG Do Not Track“ (k dispozici, je-li nainstalován panel nástrojů AVG Security Toolbar) umožňuje kontrolovat, které webové stránky mohou kupit a využívat vaše data. Tato poslání v kombinaci s funkcí ochrany mimo spywarem a technologií ochrany mimo hackery v bezdrátové síti pomáhá zajistit vysokou formát ochrany v i na cestách.

AVG AntiVirus FREE je ideálním řešením pro uživatele, kteří mají účast o kvalitní prostý ochranu v běžných činnostech – vyhledávání a surfování v internetu, v práci s e-mailem či v aktivitách v sociálních sítích.

Náročnější uživatelé internetu, kteří stahují obsah, nakupují online a využívají internetové bankovnictví, by měli vyvolit nějaký z placených produktů AVG, jež obsahuje další potřebné bezpečnostní technologie a nabízí ještě další vyšší formát ochrany osobních údajů a optimalizace výkonu počítače.