Autoservis + AdmWin

s autoservis admwin
4.4 out of 5 stars (4,4 / 5)

Vydavatel: AdmWin
Verze: 2.94
Velikost: 8.3MB
Licence: Omezená: Shareware 200dní

uloz

Autoservis, zakázky, fakturace, sklad, EET a mzdy

Program Autoservis je ucelený informační režim pro drobné podnikatele i větší firmy poskytující služby v oblasti údržby a opravy vozidel a pneuservisu.

Obsahuje evidenci: zákazníků, včetně evidence uskladněných pneumatik, požadavků zákazníků v rezervní díly, příslušenství, apod. zakázek – s veškerými údaji o vozidle, stavu vozu a požadavcích zákazníka v opravu/údržbu – od jejich přijetí s tiskem zakázkového listu, s evidencí spotřebovaného materiálu a vykonaných prací, až v vyúčtování a předání vozidla. skladů, fakturace, prodejek (maloobchodní pokladna) včetně EET, dodacích listů, nabídek, poptávek, objednávek a evidenci majetku, knihy jízd, dopisování apod. Ze všech evidencí je existující vystoupení před xls.

Dále appko nabízí: Mnoho zjednodušení, např. V zápisu nové zakázky je k dispozici nabídka přehledu předchozích zakázek, která se zobrazí naráz v zadání SPZ s možností veškeré potřebné údaje o vozidle i jeho majiteli vepsat před hlavičky jinak zapisované zakázky. Brzký naděje o předchozích opravách, údržbách vozidla. Specializované tiskové výstupy – zakázkový list, registrace o uskladnění pneu, apod. Všechny doklady (faktury, zakázkové listy, dodací listy, objednávky, nabídky, poptávky, prodejky) lze obstarat si logem, popř. Razítkem s podpisem pro vystoupení před PDF a odeslání emailem. Záznamní práce pro DPH dovedená až před tisku vděčnost k DPH. Platby v různých měnách, elektronické platební příkazy a načítání výpisů pro většinu bankovnictví tuzemských bank. Bohatá interní dokumentace naráz přístupná ke zpracovávané úloze. Podpora pro opatření souladu s GDPR

Ke stažení je tu nabízena StartVerze AdmWin DE + Autoservis + mzdy (daňová evidence). StartVerze je plnohodnotná formulace pro doklad až 200 záznamů v součtu dokladů v deníku, faktur, skladových pohybů a mezd. Pořízením plné formulace lze v zapsaných datech pokračovat dále.

Všechny produkty lze kdykoliv rozevřít se v síťovou verzi a víceuživatelskou (pro účtování větší měrou firem).

Program Autoservis je rovněž možné přikoupit jako nadstavbu ke standardním programům AdmWin DE a AdmWin PU. Tato nadstavba rozšíří tenhle ekonomický programové nářadí a přidá oblast působnosti zpracování zakázek pro potřeby autoservisu, přičemž data původních zakázek zůstanou zachována.