Ashampoo Burning Studio

Ashampoo Burning Studio
4.4 out of 5 stars (4,4 / 5)

Vydavatel: Ashampoo
Verze: 20.0.4
Velikost: 169MB
Licence: Omezená: Shareware 10dní
   

uloz

All-in-one CD/DVD/Blu-ray vypalovací software

Ashampoo Burning Studio je kompletní a schopný nástroj nejen pro snadné vypalování medií, jenž bude být vhodný až začátečníků, tak i pokročilým uživatelům.

Aplikace nabízí rovněž eventualita editace videí a vytvoření vlastního DVD či Blu-ray disku díky zabudovanému editoru videí. Zapracováno bylo rovněž v zesílení rychlosti celé appko díky podpoře vícejádrových procesorů.

Hlavní poslání a vlastnosti: vypalování v všechna dostupná média (CD, DVD a Blu-ray), jednoduché ovládání a návod vypalováním, integrovaný přehrávač videí, produkce potisků a obalů, vytváření a eventualita vypálení slideshow, snadné vypalování dat, hudby, videí a fotografií, kopírování disků, produkce záloh a obnovení vašich dat, ripování hudby před různých formátů, možnost online služeb Flickr, Facebook a Dropbox.

Vlastnosti a možnosti video editoru: časová osa a náhledy, možnost táhni a pusť pro videa, titulky apod., vypálení hotového DVD či Blu-ray i s menu, připravená témata pro DVD i Blu-ray menu, možnost různých témat či hudby v pozadí v každé stránce, možnost videa ve FULL HD rozlišení, eventualita přímého vypálení či uložení v disk, a hodně dalšího.