Advanced SystemCare Ultimate

Advanced SystemCare Ultimate
2.5 out of 5 stars (2,5 / 5)

Vydavatel: IObit
Verze: 12.3.0
Velikost: 115MB
Licence: Omezená: Demo

uloz

Ochrana PC a vyladění výkonu vašeho systému

Advanced SystemCare Ultimate 11 je schopný a plnohodnotný antivirový nástroj pro zabezpečení a zesílení výkonu počítače. Poskytuje jednorázové řešení pro vyčištění, optimalizaci, akcelerace a ochranu vašeho systému.


S novým modulem IObit Anti-ransomware Engine a špičkovým antivirovým modulem Bitdefender, Advanced SystemCare Ultimate 11 přináší zabezpečení počítače v vyšší úroveň. Zabraňuje nejen šifrování vašich souborů hackery a nelegálnímu přístupu třetím stranám, ale rovněž chrání váš počítač mimo různými viry a malwarem. Pokročilá formulace systému SystemCare Ultimate 11 rovněž optimalizuje a vylepšuje několik důležitých ochran, jako je FaceID, poradce pro domovské stránky a Ochrana surfování a odstranění reklam, aby lépe zabezpečily vaše samota a zajistily surfování v internetu bez reklam.


Mezitím Advanced SystemCare Ultimate 11 nabízí názor k 1-klepnutí pro dosažení špičkového výkonu počítače. Redesigned Performance Monitor monitoruje a zobrazuje přesněji v reálném čase vaše PC RAM / CPU / využití disku, teplotu procesoru / GPU / prostý desky a rychlost ventilátoru. A co víc, umožňuje pohotově dokončit procesy, které zpomalují váš počítač, aby byl citlivější a běžel rychleji.
V neposlední řadě režim Advanced SystemCare Ultimate 11 přestaví a vylepšuje větší měrou dříve než 10 užitečných nástrojů, jako je například IObit Undelete, Startup Manager, Internet Booster, Registry Cleaner a Disk Cleaner, aby starší počítače vydrží déle a nové počítače běží rychleji!