ActivityMon Home/Family

activitymon home family
4.6 out of 5 stars (4,6 / 5)

Vydavatel: Roman Švihálek, Advanced Software
Verze: 2.0.3.151
Velikost: 13.35MB
Licence: Omezená: Shareware 15dní

uloz

Sleduje činnost na domácích počítačích

ActivityMon umožňuje monitorovat činnosti uživatelů v domácích počítačích a následně získaná data prozkoumat a analyzovat. Umožní vám např. Prozkoumat co dělají děti v počítači v době vaší nepřítomnosti (parental control).

ActivityMon umí: monitorovat přihlášení/odhlášení jednotlivých uživatelů registrovat spuštění/vypnutí počítače, včetně činnosti, jako jeho uspání navštívené webové stránky monitorovat spouštěné a ukončené procesy a jejich používání uživatelem rozkládat kobkou obrazovku či aktivní okno mimo zadaných kritérií rozkládat stisknuté klávesy detekovat připojená/odpojená zařízení

Samozřejmostí je pohodlný a uživatelsky hodný prohlížeč událostí, ve kterém je možné prohlédnout, analyzovat, exportovat získaná data a screenshoty. Součástí je i přehledný podívání v data ve formě kalendáře.

Získaná data appko uchovává v určenou dobu, data jsou chráněna přístupovým heslem a 256ti bitovým AES algoritmem proti zneužití. ActivityMon pro komerční používání rovněž umožňuje distribuci aktivit uživatelů v sítě LAN či pomocí FTP v vzdálené servery.

Součástí zakoupené licence je pak 5 měsíců bezplatných aktualizací programu.