ActivityMon Corporate/Server/Terminal Server

activitymon corporate server auditor
2.3 out of 5 stars (2,3 / 5)

Vydavatel: Roman Švihálek, Advanced Software
Verze: 2.0.3.151
Velikost: 13.64MB
Licence: Omezená: Shareware 15dní

uloz

Sledování činnosti uživatelů na počítači

ActivityMon umožňuje monitorovat působení zaměstnanců v počítači (obecně všech uživatelů) a následně získaná data prozkoumat a analyzovat. Umožní vám prozkoumat rezervy vašich zaměstnanců a optimalizovat tak vaše výdaje.

ActivityMon umí: monitorovat přihlášení/odhlášení jednotlivých uživatelů registrovat spuštění/vypnutí počítače, včetně činností, jako jeho uspání navštívené webové stránky monitorovat spouštěné a ukončené procesy a jejich používání uživatelem rozkládat kobkou obrazovku či aktivní okno mimo zadaných kritérií komerční formulace umí detekovat dny nečinnosti uživatele rozkládat stisknuté klávesy detekovat připojená/odpojená aparát distribuovat získaná data v sdílené složky v LAN, pomocí FTP v vzdálené servery či zasílat e-mailem. Prozkoumat sledovaná data je tak možné bez fyzického přístupu k počítači.

Samozřejmostí je pohodlný a uživatelsky hodný prohlížeč událostí, ve kterém je možné prohlédnout, analyzovat, exportovat získaná data a screenshoty. Součástí je i přehledný podívání v data ve formě kalendáře.

Získaná data appko uchovává v určenou dobu, data jsou chráněna přístupovým heslem a 256 bitovým AES algoritmem proti zneužití. ActivityMon pro komerční používání rovněž umožňuje distribuci aktivit uživatelů v sítě LAN či pomocí FTP v vzdálené servery.

Součástí zakoupené licence je pak 12 měsíců bezplatných aktualizací programu.

ActivityMon je samozřejmě možné rovněž použít pro sledování činnosti např. Dětí v počítači (parental control) apod.

Aplikace je dostupná ve verzích pro pracovní stanice, servery, autentický počítače a rozsáhlé sítě. Je vhodná pro provádění až personálních, tak softwarových auditů.