ACDSee Photo Studio Ultimate

acdsee photo studio ultimate
3 out of 5 stars (3 / 5)

Vydavatel: ACD Systems Ltd.
Verze: 2019.1.1.1668
Velikost: 1.11MB
Licence: Omezená: Shareware

uloz

Výkonný editor a organizér digitálních fotografií

ACDSee Photo Studio představuje schopný nakladatel a organizér digitálních fotografií, dosažitelný ve třech edicích – Standard, Professional a Ultimate. Nabízí počet nástrojů pro správu digitálních aktiv (tzv. Digital assets), úpravu RAW snímků pořízených různými fotoaparáty, parametrickou manipulaci se snímky pomocí vrstev, vyhledávání fotografií v základě detekce a rozpoznání obličeje, či organizaci souborů pomocí klíčových slov, hodnocení, barevných štítků, metadat, kategorií a složek.

Software zahrnuje prohlížeč a přehrávač médií s podporou větší měrou dříve než 100 formátů (foto, audio, video), eventualita vytvoření libovolného počtu databází, asimilace moře parametrů ovlivňujících barvy a světla, mast nechtěných objektů či přesouvání pixelů.

Nebyly opomenuty ani statistiky týkající se souborů, fotoaparátů a databáze médií, stejně jako možnosti sdílení fotek (SmugMug, flickr, Twitter), jejich vypalování v CD, DVD a Blu-ray, uploadování v FTP server či tisk dokumentů a kontaktních listů.