ABBYY FineReader

abbyy finereader professional edition
4 out of 5 stars (4 / 5)

Vydavatel: ABBYY Software House
Verze: 15
Velikost: 322.29MB
Licence: Omezená: Trial 15dní

uloz

Snadný převod tištěného textu do digitální podoby

Aplikace ABBYY FineReader 15 v sobě snoubí logický studii dokumentu s vyšší rychlostí, lepším rozpoznáváním a podporou větší měrou formátů souborů tak, aby mohla nabídnout nejchytřejší a nejuniverzálnější styl převodu naskenovaných a PDF souborů před dokumentů s možností úprav a vyhledávání.

Díky tomuto nástroji, můžete lehce převádět neskenované doklady a kopie z digitálního fotoaparátu před editovatelné elektronické podoby, ve které můžete lehce vyhledávat, lépe řečeno před textové podoby aniž byste museli něco přepisovat.

Aplikace nabízí integrované nástroje pro kontrolu pravopisu, rozeznání čárového kódu, přidělení obrázků a rozpoznání vícejazyčného textu. Aplikace je excelentně spolehlivý v rozpoznávání znaků pohromadě s jednoduchým rozhraním a průvodcem se jedná o hodně oblíbený nástroj.

Převedené doklady mohou být exportovány před formátu PDF, Word, HTML, CSV, DBF a několik dalších, eventuálně mohou být získané oznámení odeslány emailem. Spolehlivě převede tabulky, text či obrázky. ABBYY FineReader zachovává autentický vzezření stránky, včetně fontů. Rozpoznává češtinu, slovenštinu, angličtinu, ruštinu a dalších 179 jazyků.

Program rovněž podporuje ochranu dokumentů pomocí šifrování. Dovolí tak uživatelům operace jako tisk, editaci, extrahování obsahu apod.

ABBYY FineReader  má rovněž funkci, která dovolí formulovat další vlastnosti dokumentu jako titul, autor, předmět a klíčová slova, a položit tyto data před PDF, DOC / RTF, XLS, HTML, XML a LIT formátů. Tyto vlastnosti mohou být použité operačním systémem a jiným softwarem pro indexování a hledání uložených souborů. 

Zajímá Vás, až se v programu pracuje? Podívejte se v připravené návody.