Záruky

zaruky
3.5 out of 5 stars (3,5 / 5)

Vydavatel: pyramidak software
Verze: 4.3.0
Velikost: 1.16MB
Licence: Freeware

uloz

Sledování vypršení záruky

Program vám samozřejmě přijde vhod, pokud nakupujete drahé věci, například elektroniku. Aplikace sleduje dobu zbývající před vypršení lhůty záruky a stejně tak přehledně zobrazí, až dlouho již otázka máte. Díky tomu si můžete v čase prozkoumat přehledný rejstřík životnosti položek. Hlídat si můžete dovolit i vaše průkazy.

Záznamy lze třídit, pročesávat i přehledně tisknout. K položkám lze rovněž přiřadit jakékoliv přílohy – soubory. Aktivováním hlídání záruk se bude aplikace spouštět s Windows a upozorňovat v položky mimo koncem záruky.

V Pro verzi, kterou máte eventualita si v dva měsíce podrobit zkoušce (poté lze pokračovat ve freeware verzi), máte k dispozici v oznámení k položkám záruk další kolonky, které lze libovolně pojmenovat. Nepotřebné sloupečky můžete eventuálně skrýt. Záznamy můžete filtrovat. Můžete táhnout větší měrou databází, dovolit je automaticky zálohovat či synchronizovat pomocí cloudu. Podporován je Dropbox, GoogleDrive, OneDrive a Sync. S databázovým souborem může běžet větší měrou uživatelů najednou. To znamená, že můžete databázi rozmístit snad v server, kde k ní budou přistupovat ostatní uživatelé. Lze zmenšit se nejenom názor k databázi, ale rovněž kompetence editovat záznamy. Pro formulace obsahuje ještě další editační tabulku, kde můžete upravovat záznamy hromadně jako v excelovské tabulce.

Pro činnost programu jsou snad knihovny MS .NET Framework 4 a SQL Server Compact 4.0 SP1.