Pošta a kancelář

s posta a kancelar
3.6 out of 5 stars (3,6 / 5)

Vydavatel: PS MEDIA s.r.o.
Verze: 5.0
Velikost: 252.35MB
Licence: Omezená: Trial 30dní

uloz

Vyplňování formulářů a potisk obálek

I když panuje dny elektronické komunikace, stále je nutné většinu formulářů vypisovat ručně a to nemluvě o nadepisování obálek, vyplňování podacích lístků, podacích archů či poštovních poukázek.

Pomocí programu Pošta a kancelář hravě zvládnete vyplnit jakýkoliv blanket či popsat obálku v krátké chvíle a to přehledně a čitelně.

Součástí programu jsou již vytvořené formuláře a obálky, ale můžete si v chvilky vyrobit svůj předlohu, a pak jen stačí ji uložit, a kdykoli bude potřeba, zas ji použít. Aplikace umožňuje hromadný tisk ze souboru, rozmísťování kolonek ve formuláři, rozdat kolonku v políčka, zarovnávat text atp.

V nové verzi přibyly poslání pro tisk podkladu formuláře, návaznosti kolonek, adresář, vložení loga a aplikace dostal rovněž nové vzhledy, které lze libovolně přepínat. Demoverze tiskne v celých 30 dní.

Program jinak tiskne i v štítky.

Hlavní poslání programu: Tisk hotových formulářů, obálek a vlastních štítků Správa kontaktů v seznamu s napojením v formuláře Hromadný tisk formulářů mimo rejstřík či importu Tvorba textových dokumentů s možností hromadného tisku Tvorba vlastních formulářů např. Naskenováním formuláře Spousty možností nastavení tisku a jeho korekce