Hotelový systém HotelWin

s hotelovy system hotelwin
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5)

Vydavatel: AdmWin
Verze: 2.93
Velikost: 3.62MB
Licence: Omezená: Start

uloz

Hotelový rezervační a recepční systém s EET

Hotelový režim HotelWin je nezávislý rezervační a recepční programové nářadí s fakturací a pokladnou včetně EET stanovený pro ubytovací aparát jakékoliv velikosti.

Jeho základní vlastnosti a funkce: Grafický kalendářový ubytovací poslání – názorná oznámení o obsazenosti hotelu v čase, o rezervacích, ubytovaných hostech, o ukončených ubytováních v jednotlivých pokojích v kalendářních dnech. Kliknutím v pokoj a den v plánu se otevře karta hosta. Z karty hosta je umožněno vedení plného procesu – od rezervace, déle než ubytování v vyúčtování (fakturaci) jen změnou stavu rozevíracího seznamu. Je to současně faktura hosta, kde se vybírá z uživatelsky nastavitelných ceníků ubytování a ostatních služeb a poplatků. Z ní se rovněž provede fakturace hosta i celé skupiny/firmy. Kniha hostů – je posudek karet hostů formou seznamu. Kromě toho umožňuje třídění, výběry a tisk. Nabízí rychlé vyhledávání v databázi ubytování v zachování kompletní historie. Výpisy z knihy hostů, statistiky obsazenosti v čase a kapacitního vytížení, výpisy a sumace čerpaných služeb a poplatků. Každodenní poslání nástupů a konec ubytování. Účtenky/fakturace, pokladna – z účtu hosta i samostatně. Tisk v němčině a angličtině s logem, razítkem a podpisem s výstupem v PDF. Aplikace podporuje větší měrou měn. Přímo z faktury je existující tisk stvrzenky a z nich sledování denního příjmu. EET buď v účtenkách/fakturách či stvrzenkách. GDPR – mez přístupu k funkcím přihlašováním oprávněných osob, šifrování záloh, tisk souhlasu se zpracováním osobních údajů, hromadné odstranění záznamů o fyzických osobách či jen anonymizace některých údajů v určené době. Možnost práce ve větší měrou oknech současně. Všechny evidence lze exportovat před xls. Dovoz rezervací zadaných v internetu. Eventualita síťové verze. Snadno a intuitivně ovladatelný bez potřeby školení. Podrobné návody jsou součástí systému, okamžitá nápověda ke zpracovávané úloze, manuál v PDF, videonávod   v https://youtu.be/bktL6ys_j3A . Lze provozovat sám či pohromadě s ekonomickým systémem AdmWin, kde je kromě toho série dalších evidencí: platby faktur – daňová evidence či podvojné účetnictví – sklady, objednávky, nabídky, poptávky, zakázky, přijaté faktury, zálohové faktury, majetek, knihy jízd a korespondence. Volitelně mzdy.

StartVerze HotelWin – úplně funkční před 200 záznamů v ubytovacím plánu a knize hostů v součtu s fakturami. Pořízením plné formulace lze v zapsaných datech pokračovat dále.