Formix SE

s formix se
3.3 out of 5 stars (3,3 / 5)

Vydavatel: Martin Roubec
Verze: 7.94
Velikost: 18.87MB
Licence: Omezená: Trial 50dní

uloz

Tvorba a vyplňování formulářů, tiskopisů a etiket

Formix SE je pomocník, jenž vám umožní jednoduše navrhovat, vyplňovat a tisknout všechny dosavadní formuláře, doklady a tiskopisy. Lze lehce tvořit a tisknout etikety, štítky, vizitky či čárové kódy v zboží. Veškeré tiskové výstupy je kromě toho možné přidat k databázi a tím jednoduše tisknout hromadnou korespondenci.

Připojenou databázi je možné snadným způsobem editovat, přidávat a vyhladit záznamy, vyhledávat a tisknout jen vybrané řádky.

Základní vlastnosti programu:   jednoduché a intuitivní ovládání, rychlé vyplňování jakýchkoli formulářů přímo v vašem počítači, možné přidání jakékoli databáze, produkce formulářů z PDF souborů, eventualita přidání externích dat z webové adresy, produkce a tisk textových dokumentů, tisk etiket, štítků a profesionálních vizitek, tisk čárových kódů (např etikety zboží), poctivý export před PDF, produkce a tisk vstupenek v různé akce, EET účtenky, počet napřed připravených tabulek pro vaše data, bezvadný tisk před originálních tiskopisů či v čisté listy, snadná korektura připravených formulářů či produkce vlastních, výpočtové vztahy mezi kolonkami, vkládání obrázků, libovolné formátování hodnot jednotlivých kolonek formuláře, eventualita výběru hodnot položek ze seznamů, formuláře dodávané přímo s programem, používání výpočetních funkcí v návrhu dokumentu, tisk z databáze (ODBC, XLS, CSV, TXT, DBF, DB, MySQL, MSSQL, Sybase, Postgresql, Interbase, Firebird, Sqlite, Oracle, ASA), propojením s programem SendMails lze automaticky zasílat zprávy s personifikovanými přílohami.

Program Formix existuje v několika verzích a je určen: pro domácnosti – vyplňování a tisk poštovních formulářů, různých žádostí a životopisů apod. menší firmy – poštovní formuláře, smlouvy, etikety, doklady, faktury apod. velké firmy – hromadné smlouvy a dohody, veškerá hromadná korespondence, vizitky, štítky…